Van vrijblijvend advies tot service, onderhoud en keuringen

Naast de afzuig- en briketeertechniek en leiding materiaal kunt u bij Martons terecht voor nog veel meer specialisme m.b.t. het vakgebied.
image

Van A tot en met Z

Bij de installatie van een nieuwe afzuiging voor een werkplaats komt vaak veel meer kijken. Een bepaalde machine met bijbehorend netwerk moet worden verplaatst en daarvoor zijn dan weer hoogwerkers, schaarliften en andere specialistisch gereedschappen voor nodig. 

Bij Martons beschikken ze over zowel het benodigde gereedschap alswel de kennis om alles tot een goed einde te brengen.

Maar het is deze kennis ook die het totaalpakket nog completer maakt en u bij Martons ook terecht kunt voor machinepark-onderhoud, machinerevisie, machinetransport- en verhuizing, NEN 3140 keuring handgereedschap en de SKH Machinekeuring.

Overige diensten

per toepassingsgebied

Onderhoud en revisie

Preventief machine onderhoud voorkomt storingen nu en in de toekomst. Hierdoor voorkomt u stilstand met bijbehorende hoge kosten.

Keuringen

Zowel voor afzuiginstallaties als voor houtbewerkendemachines en handgereedschap zijn er wettelijk vastgestelde eisen met betrekking tot het functioneren hiervan. 

Vervoer en installatie

Vanaf de eerste offerte tot en met het transport en de inbedrijfstelling volgen uw projecten bij Martons een gestroomlijnd en kostenbesparend efficient traject.

Martons verhuur

Bij Martons kunt u ook terecht voor de huur van een hogestaande kwaliteit hoogwerkers en schaarliften uit een zeer uitgebreid leveringsprogramma.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vandaag nog contact op via ons contactformulier, email, WhatsApp of natuurlijk gewoon telefonisch.

Bedrijfsgegevens

Martons B.V.
Industrieweg 47
1521 NE Wormerveer 

info@martons.nl
tel: 075-6405070
fax: 075-7714051

K.v.k. Nummer: 76626601
BTW nummer: NL860710300B01

Search