Afzuigtechniek / vaste afzuiginstallaties

Höcker Polytechnik

Vaste afzuiginstallaties van Höcker Polytechnik

Met de modulaire MultiStar-filtersystemen van Höcker Polytechnik behaald u de maximale afzuigprestaties bij een minimale energieverbruik. Daarnaast zorgt de grotendeels geautomatiseerde afvoer van materiaal voor maximale productiviteit.

Door de twee decenia aan ervaring van vindt Martons BV ook voor uw onderneming de passende oplossing. Martons BV levert, installeert en onderhoud alle filtersystemen van Höcker Polytechnik

Afzak-filterinstallaties

Ideaal voor plaatsen waar gering stof/afval ontstaat en waar geen afvaloplossingen zoals containers, silo's, brikettenpersen of big bag oplossingen nodig zijn.
Image

Sluis- & persfilterinstallaties

Multistar sluis- en persfilterinstallaties worden ingezet in het bereik van bedrijfsgrootten met een luchthoeveelheid tot ca. 50.000m³.
Image

Uitvoerfilter met schuifvloer

De uitvoerfilters met schuifvloer zijn ontworpen met het oog op de tussentijdse opslag en kunnen in meerdere modellen op diverse manieren worden gecombineerd.
Image

Seriefiltersystemen

Ideaal voor gebruik vanaf circa 50.000 m³/uur afzuigvermogen. Er zijn drie verschillende filterregeneratiesystemen / filterreinigings-systemen voor overeenkomstige vereisten.
Image

Lasrook- /straalstof-filterinstallaties

Multistar sluis- en persfilterinstallaties worden ingezet in het bereik van een luchthoeveelheid tot ca. 50.000m³.
Image

Bedrijfsgegevens

Martons B.V.
Industrieweg 47
1521 NE Wormerveer 

info@martons.nl
tel: 075-6405070
fax: 075-7714051

K.v.k. Nummer: 76626601
BTW nummer: NL860710300B01

Search