Afzuigtechniek / vaste afzuiginstallaties

Nederman

Vaste afzuiginstallaties van Nederman

De producten van Nederman voldoen aan de hoge verwachtingen van kwaliteit en winstgevendheid en heeft daarbij als missie mens, planeet en producten te beschermen tegen de schadelijke effecten van industriële processen. Bij Martons kunt u terecht voor zowel de aanschaf van Nederman producten als wel voor onderhoud en service. Nieuwsgierig wat Martons voor u kan betekenen op het gebied van producten en oplossingen binnen de industriële afzuiging en filtertechniek? Neem vandaag nog contact op.

L-PAK 150 & L-PAK 250

De Nedermand L-PAK 150 en 250 zijn compacte stationaire hoog vacuum units met een hoge filterefficiëntie en verhoogde flexibiliteit en zijn daardoor de ideale oplossing voor het verwijderen van stof en rook in alle soorten sectoren.
Image

E-PAK 500

De Nedermand E-PAK 500 is een krachtige maar compacte stationaire hoog vacuum unit met een hoge filterefficiëntie en verhoogde flexibiliteit en zijn daardoor de ideale oplossing voor het verwijderen van stof en rook in alle soorten sectoren.
Image

FilterMax F & DF

FilterMax F en de DF zijn efficiënte en compacte oplossingen voor uw stof- en rookproblemen. FilterMax F en de DF behandelen de luchtvervuiling van de metaalindustrie en ook niet-explosieve stof van andere industrieën.
Image

FilterMax SFC

De FilerMax SFC biedt een verhoogde bescherming tegen gevaarlijke stoffen maar kan ook worden gebruikt als een "vonken-val" door vonken op te vangen voordat deze het filter bereiken.
Image

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Nederman vaste afzuiginstallaties? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Anti-spam
Invalid Input

Bedrijfsgegevens

Martons B.V.
Industrieweg 47
1521 NE Wormerveer 

info@martons.nl
tel: 075-6405070
fax: 075-7714051

K.v.k. Nummer: 76626601
BTW nummer: NL860710300B01

Search